Geriatrie­fysiotherapeut

Vacature 24 uur voor een Geriatriefysiotherapeut die kwetsbare ouderen in hun kracht kan zetten

(Kwetsbare) ouderen vormen een steeds groter wordende doelgroep binnen onze gezellige en tegelijkertijd ambitieuze Keurmerk praktijk. Daarom zijn we dringend op zoek naar een collega geriatriefysiotherapeut (i.o.) die ons team van 9 fysiotherapeuten aanvult en versterkt.

Ligt jouw hart bij het leveren en organiseren van passende zorg dichtbij huis rondom de oudere en vaak kwetsbare patiënten? En ben jij in staat (of onderweg om te leren) om hen samen met andere disciplines te ondersteunen richting maximale zelfredzaamheid vanuit het model van Positieve Gezondheid? Dan zouden M&O Fysiotherapie en jij een goede match kunnen zijn.

Wie zijn wij?

M&O fysiotherapie is een middelgrote goed georganiseerde fysiotherapiepraktijk met meerdere locaties in Den Haag. Eén locatie is gevestigd in een gezondheidscentrum. De praktijk bestaat sinds 2002 en is inmiddels een begrip in Den Haag. Een goede sfeer, collegialiteit en net even dat stapje extra willen doen als het nodig is, vinden we erg belangrijk. Ons balieteam ondersteunt de fysiotherapeuten zodat die zich kunnen concentreren op patiëntenzorg.

Sinds 1-1-2021 zijn wij een trotse Keurmerk praktijk. Kwaliteit betekent voor ons: ‘wat doen we goed en waarin willen we ons verder ontwikkelen’. We geven kwaliteit vorm via dagelijks leren van elkaar en van onze samenwerkingspartners. Maar ook via scholing (3 collega’s volgen een Master opleiding), Peer Review, participatie in diverse netwerken (Luchtwerk, Artrosenet, Traumanet) en via ‘extended scope’. Bij onze visie past tevens het leveren van passende wijkgerichte zorg aan kwetsbare ouderen met de patiënt zoveel mogelijk in de regie. De focus ligt daarbij op preventie en bevorderen van vitaliteit en gezondheid in plaats van op het behandelen van ziekten (repareren). Dat doen we samen met andere disciplines vanuit zorg en welzijn in de wijk en vanuit de 2e lijn waar nodig. Het model ‘Positieve Gezondheid’ willen we de komende tijd stevig implementeren binnen de praktijk. Als geriatrisch fysiotherapeut (i.o.) speel je daarbij een belangrijke rol. Onze visie vraagt tenslotte om een team dat goed kan samenwerken en beschikt over expertise die aansluit bij de belangrijkste doelgroepen van de praktijk. Daar missen we dus nog ervaring en expertise voor de doelgroep kwetsbare ouderen en zijn we dringend op zoek naar een geriatriefysiotherapeut (i.o.) voor ons team.

Wat we van jou verwachten

 • Je bent empathisch, doelgericht, leergierig, hebt een visie op je eigen vak/verbijzondering i.r.t. de ontwikkelingen in het zorglandschap en straalt die uit
 • Je kunt mensen inspireren, motiveren en overtuigen vanuit je visie en expertise
 • Je bent in staat tot zelfreflectie en zo je eigen verbeterpotentieel en dat van de praktijk te benoemen met als doel het leveren van optimale kwaliteit van zorg (Life Long Learning)
 • Je denkt in kansen in plaats van onmogelijkheden en weet die kansen te creëren
 • Je kunt als geriatriefysiotherapeut goed je plek bepalen binnen een team van fysiotherapeuten met diverse verbijzonderingen of aandachtsgebieden en ook binnen interdisciplinaire samenwerking in het Gezondheidscentrum waarin de praktijk o.a. gevestigd is
 • Je bent positief ingesteld en draagt vanuit die instelling bij aan de sfeer in het team
 • Je bent bereid deel te nemen aan projecten die aansluiten bij jouw expertise en ervaring
 • Je bent sterk in zowel schriftelijke als mondelinge communicatie richting de diverse stakeholders en bewust van het belang hiervan
 • Je bent bereid om 1 avond of op zaterdag tot 13 uur te werken.

Wat je van ons kunt verwachten

 • Aantal uur: 24 uur per week. De werkdagen en –tijden worden in overleg vastgesteld
 • Een lerende en ondernemende organisatie waarbij het leveren van kwaliteit normaal is
 • Een vast salaris dat past bij je expertise en ervaring
 • Een gemotiveerd en gezellig team met diverse verbijzonderingen en specifieke deskundigheden, dat gericht is op continue leren en verbeteren en (interdisciplinair) samenwerken
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via scholing of anderszins
 • Participeren in divers interdisciplinair overleg binnen het Gezondheidscentrum of in de wijk.

Maak gelijk een afspraak

Je kunt ons bellen op het nummer: 070 - 368 89 57 (telefonisch bereikbaar van 08.00 – 16.00 uur). Je kunt ook het afsprakenformulier invullen. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug.