Werken bij M&O Fysiotherapie

Beweeg jij met ons mee in de zorg voor onze patiënten? Er zijn redenen waarom werken bij onze Keurmerk praktijk M&O iets voor jou is. Waarom wij?

Waarom werken bij Keurmerkpraktijk M&O?

Als je het belangrijk vindt om passende zorg te geven

Als je de patiënt preventief wilt stimuleren en zijn/haar vitaliteit en gezondheid wilt bevorderen

Als je je continue wil blijven ontwikkelen

Maak gebruik van onze sterke netwerken

Kwaliteit binnen ons team

Sinds 1-1-2021 zijn wij een trotse Keurmerk praktijk. Kwaliteit betekent voor ons: ‘wat doen we goed en waarin willen we ons verder ontwikkelen’. We geven kwaliteit vorm via dagelijks leren van elkaar en van onze samenwerkingspartners. Maar ook via scholing (3 collega’s volgen een Master opleiding), Peer Review, participatie in diverse netwerken (Luchtwerk, Artrosenet, Traumanet) en via ‘extended scope’.

Bij onze visie past tevens het leveren van passende wijkgerichte zorg aan kwetsbare ouderen met de patiënt zoveel mogelijk in de regie. De focus ligt daarbij op preventie en bevorderen van vitaliteit en gezondheid in plaats van op het behandelen van ziekten (repareren). Dat doen we samen met andere disciplines vanuit zorg en welzijn in de wijk en vanuit de 2e lijn waar nodig.

Het model ‘Positieve Gezondheid’ willen we de komende tijd stevig implementeren binnen de praktijk. Als nieuwe collega speel je daarbij een belangrijke rol.

Onze visie vraagt tenslotte om een team dat goed kan samenwerken en beschikt over expertise die aansluit bij de belangrijkste doelgroepen van de praktijk. Daar missen we dus nog ervaring en expertise voor de doelgroep kwetsbare ouderen en zijn we dringend op zoek naar een geriatriefysiotherapeut (i.o.) voor ons team.

Onze vacatures

Beweeg jij met ons mee in de zorg voor onze patiënten?
Bekijk dan hier onze vacatures.

Geriatriefysiotherapeut