Sportfysiotherapie en revalidatie

Bewegen en sporten is belangrijk. Als sportfysiotherapeut spelen we hierbij een belangrijke rol. Enerzijds in de begeleiding en behandeling van blessures en pijn, maar zeker ook in het kader van preventie en het geven van advies. Zowel de amateursporter als de doorgedreven (top)sporter zijn welkom in onze praktijk.

De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen en/of weer willen sporten. Hij begeleidt en adviseert ervaren sporters die hun sport op hoog niveau willen beoefenen, maar ziet ook sporters op recreatief niveau. In zijn praktijk ziet de sportfysiotherapeut ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie (bron: KNGF).

De sportfysiotherapeut kan je helpen om sportspecifiek te revalideren of herstellen van je klachten. Maar ook bij het optimaliseren van je trainingschema of andere sportgerelateerdeadviezen. Wil je weten of je bij de sportfysiotherapeut op de juiste plek bent? Dan kun je altijd even met ons bellen of mailen.

Onze sportfysiotherapeuten, Floor Ouwersloot MSc, Maurits du Pré (i.o) en Sam van der Heeft (i.o) begeleiden jou naar je gestelde doelen om weer dat te doen wat je belangrijk vindt. Bewegen!

Sportblessures

Als sportliefhebber moedigt M&O iedereen aan regelmatig te sporten. Toch zorgt sport nog regelmatig voor blessures die soms lang kunnen duren. Dergelijke klachten kunnen prima met (sport-) fysiotherapie en soms ook met osteopathie behandeld worden. Daarnaast kunnen hulpmiddelen zoals braces en bandages uitkomst bieden, zodat je pijnloos kunt sporten en blessures kunt voorkomen.

Ondersteuning bij verantwoord sporten

Naast hulp bij blessures biedt M&O Fysiotherapie ook meerdere opties om verantwoord te bewegen. Zo kun je bij ons Fysio Fitness volgen in het bijzijn van een fysiotherapeut of deelnemen aan beweeggroepen.

Sportblessure spreekuur voor sportverenigingen

M&O biedt sportverenigingen zoals QuickKalinkoHDS en Dubbel6 een sportblessure spreekuur voor hun leden. Elke maandag kunnen sporters bij M&O terecht met vragen over blessures en voor lichamelijk onderzoek. M&O onderzoekt en geeft vrijblijvend advies.

Maak gelijk een afspraak

Je kunt ons bellen op het nummer: 070 - 368 89 57 (telefonisch bereikbaar van 08.00 – 16.00 uur). Je kunt ook het afsprakenformulier invullen. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug.