Medewerkers

Peter van Oostveen

Praktijkhouder en MPt
BIG nr: 9047803304

Lees meer

“Na een zorgvuldige diagnose heb ik een goed beeld van de klacht en de manier om aan je herstel te werken.”

 • Orthopedisch manueel therapeut
 • Fysiotherapeut
 • Echografie
 • Extended Scope Specialist

Opleidingen

 • Fysiotherapie
 • Orthopedisch Manueel Therapie
 • Verkorte master Hoge School Utrecht
 • Operatie Assistent Chirurgie
 • Extended Scope Breederode Hogeschool

Gevolgde nascholing

 • Knierevalidatie
 • Fysiotherapie en Whiplash
 • Diabetes Mellitus type 2
 • Acuut enkelletsel
 • Dryneedling extremiteiten
 • Dryneedling wervelkolom
 • Echografie
 • Percutane Electrolyse Therapie (EPTE)
 • Shockwave
 • Duizeligheid
 • Trilemma Doorbreken van chronische pijn
 • Trilemma De kracht van het brein
 • Trilemma Bewustzijn in beweging 1
 • Trilemma Bewustzijn in beweging 2
 • Golffysiotherapie: Back to golf

Floor Ouwersloot

Sport- en algemeen fysiotherapeut
BIG nr: 89911584104

Lees meer

“Samen kijken wat je nodig hebt van mij om je (beweeg)doel te bereiken.”

Korte intro over mijzelf, mijn specialisaties, mijn achtergrond en mijn hobby’s.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2019 heb ik mijn Master sportfysiotherapie afgerond. Als sportfysiotherapeut richt ik mij op sporters die geblesseerd zijn geraakt en weer op een verantwoorde manier willen terugkeren naar hun sport. Mijn manier van revalideren is sportspecifiek. Het maakt dus niet uit of je weer wilt gaan hockeyen, balletten of tennissen. Sportspecifieke revalidatie verkleint de kans op een recidief bij terugkeer naar de gewenste sport.

Naast sporters zie ik ook veel patiënten die problemen ervaren met bewegen in het algemeen. Denk hierbij aan artrose van de heup of de knie. Lekker wandelen en/of fietsen gaat hierdoor niet meer zoals voorheen. Middels fysiotherapie kan ook een operatie voor een nieuwe knie of een nieuwe heup worden uitgesteld, zonder daarbij aan kwaliteit in bewegen te moeten inleveren.

Ik woon met mijn man en twee kinderen in de Vruchtenbuurt in Den Haag. Wij genieten in deze stad enorm van de duinen en het strand.

Wat vind ik een mooie uitdaging in mijn vak?

Mijn doel is om samen met de patiënt te kijken naar wat de patiënt nodig heeft om zijn/haar (beweeg)doel te bereiken.

Wat beweegt mij om fysiotherapeut te zijn?

Volgt

Kevin Aarts

Algemeen fysiotherapeut
BIG nr: 2992981990

Lees meer

“Ik ben nooit uitgeleerd en altijd op zoek naar de beste versie van mijzelf.”

Korte intro over mijzelf, mijn specialisaties, mijn achtergrond en mijn hobby’s.

Mijn naam is Kevin, ik ben 26 jaar en al een aantal jaren woonachtig in Leiden. Van jongs af aan ben ik altijd al bezig geweest met sport en bewegen en momenteel ben ik nog iedere week op het voetbalveld te vinden. Naast voetbal houd ik mij dagelijks bezig met fitness en probeer ik goed en gezond te leven. Tijdens mijn tijd op de sportopleiding van het CIOS ben ik mij meer gaan interesseren in het menselijk lichaam. Ook door de vele blessures die ik zelf heb gehad, heb ik ervoor gekozen om direct door te gaan met de opleiding tot fysiotherapeut, om op die manier ook andere mensen te kunnen helpen. Op dit moment heb ik nog geen specialisatie. Wel ga ik mij binnenkort focussen op de Master manuele therapie.

Wat vind ik een mooie uitdaging in mijn vak?

Het mooie aan mijn vak als fysiotherapeut is dat je nooit bent uitgeleerd. Er zijn altijd weer nieuwe inzichten en wetenschappelijke theorieën, die het werk interessant houden. Het blijft altijd een mooie uitdaging om bij lastige casuïstiek uit te zoeken waar de klachten door ontstaan en deze te kunnen verhelpen.

Wat beweegt mij om fysiotherapeut te zijn?

Het motiveert mij om mensen met lichamelijke klachten te helpen bij het herstel, zodat zij hun dagelijkse activiteiten weer zo normaal mogelijk kunnen oppakken. Wanneer patiënten na lange tijd weer kunnen doen wat ze tijdens de periode van blessureleed niet hebben kunnen doen, ben ik een gelukkig mens.  Daarnaast vind ik het heel mooi om te zien als patiënten echt de drive en motivatie hebben om van hun revalidatie een succes te maken.

Maurits du Pré

Algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut i.o.
BIG nr: 99910982404

Lees meer

“Mijn doel is om na een zorgvuldige diagnose een goed beeld te hebben van jouw klacht waardoor we samen een passende manier vinden om aan je herstel te werken.”

Korte intro over mijzelf, mijn specialisaties, mijn achtergrond en mijn hobby’s.

Inmiddels ben ik alweer 13 jaar werkzaam voor M&O Fysiotherapiee en ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin in deze dynamische praktijk, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
De opleidingen die ik heb gevolgd zijn :

 • Fysiotherapie
 • Sportfysiotherapie i.o.

De gevolgde nascholing, die ik heb gedaan:

 • Medical taping
 • Loopscholing/Loopanalyse
 • Echografie
 • PE
 • Shockwave

Wat vind ik een mooie uitdaging in mijn vak?

Mijn interesse ligt bij de (sport)revalidatie in de breedste zin van het woord. Wat ik het leuke aan dit werk vind is,  om mensen met specialistische zorg te begeleiden naar een bepaald einddoel. Bij iedereen ligt dit einddoel op een ander niveau. Daarom is het traject bij iedereen ook anders, vooral deze afwisseling waardeer ik erg. Of een topsporter weer op hoge intensiteit moet kunnen trainen, of dat iemand weer beter de trap op en af wil kunnen lopen, beiden hebben specialistische zorg en begeleiding nodig bij het behalen van dit doel en het is mijn uitdaging om dit op een professionele manier te kunnen begeleiden.

Wat beweegt mij om fysiotherapeut te zijn?

Mensen helpen die problemen ervaren tijdens iets zo essentieels als bewegen.

Sam van der Heeft

Algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut i.o.
BIG nr: 19928400904

Lees meer

“Motivatie ontstaat als dromen werkelijkheid worden. Ik help de patiënt om het beste uit zichzelf te halen.”

Korte intro over mijzelf, mijn specialisaties, mijn achtergrond en mijn hobby’s.

Ik ben Sam en ik ben 24 jaar. Van kinds af aan sport ik veel. Hierbij kom je helaas af en toe ook in aanraking met blessures. Vroeger had ik daarom geregeld contact met fysiotherapeuten. Ik vond de werking van het menselijk lichaam altijd erg fascinerend. Ik wist al snel dat ik daar meer mee wilde doen. In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden. Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij M&O Fysiotherapie.

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

 • Bachelor fysiotherapie
 • Minor sport gerelateerde klachten en orthopedische revalidatie

De gevolgde nascholing die ik heb gedaan:

 • Astma – COPD

Wat vind ik een mooie uitdaging in mijn vak?

Mijn interesse binnen het werkveld gaat vnl. uit naar de sportblessures. Ik help graag mensen het beste uit zichzelf te halen en hun sportprestaties te verbeteren. In september 2021 ben ik dan ook gestart met de Master sportfysiotherapie. Ik wil me hier verder in verdiepen. Ik vind het uitdagend om creatief te blijven in mijn behandeling en oefentherapie, om het zo leuk en sport specifiek mogelijk te maken. Zelf doe ik veel aan tennis en padel. Ook ben ik in mijn vrije tijd in de sportschool te vinden.

Wat beweegt mij om fysiotherapeut te zijn?

“Motivatie ontstaat als dromen werkkleding aantrekken.”

Simon Zuiderwijk

Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o.
BIG nr: 89926308604

Lees meer

“Adequate zorgverlening met goede medische kennis, meedenken met de patiënt om tot een goed resultaat te komen.”

Korte intro over mijzelf, mijn specialisaties, mijn achtergrond en mijn hobby’s.

Mijn naam is Simon, ik ben 30 jaar en ik woon in Delft. Ik ben een sportief ingesteld persoon. Ik vind het bijzonder leuk om mensen kwalitatief te leren bewegen. Wanneer iemand een gezondheidsprobleem heeft is adequate zorgverlening zeer belangrijk. Tevens moet e.e.a. worden aangeboden  op een innovatieve en laagdrempelige manier. Betrokkenheid, empathie en integriteit zijn voor mij drie belangrijke kernwaarden die ik terug zou willen zien bij het helpen van mensen met een hulpvraag. Mijn specialisaties zijn revalideren na (sport) blessures,  het verhelpen van  klachten aan de heup of enkel en het verhelpen van klachten aan de wervelkolom in zijn geheel. Daarnaast behandel ik patiënten met klachten aan knie- of schoudergewricht, óók na een chirurgische ingreep. Mijn hobby’s zijn voetballen, golfen en vliegvissen. Voordat ik Fysiotherapie ging studeren heb ik het CIOS afgerond en werd ik gecertificeerd Personal Trainer. Sociale contacten vind ik erg belangrijk in mijn leven.

Opleidingen:

 • Algemeen Fysiotherapeut
 • Dry Needling
 • Manueel therapeut i.o. SOMT

Titia Schoemaker

Algemeen fysiotherapeut
BIG nr: 399137022

Lees meer

“Voeten zijn de basis van het bewegingsapparaat. Met een gerichte voetentraining help ik je weer op de been.”

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de THIM, Hogeschool voor Fysiotherapie. Gedurende de jaren, die ik werkzaam ben als fysiotherapeut, richt ik mij met name op de cliënten, jong en oud, die geopereerd zijn of iets gebroken hebben. Dat betekent samenwerken aan het herstel, zodat men weer terug kan keren naar alle dingen in het dagelijks leven. Ik ben aangesloten bij Netwerk Traumarevalidatie Nederland en heb daardoor direct contact met de behandelend arts in het ziekenhuis waardoor uw vragen als cliënt sneller beantwoord kunnen worden.

In 2022 ben ik aangesloten bij Luchtwerk, zodat ik de behandeling van cliënten met een long-aandoening completer kan invullen. Aanvullend heb ik kennis op het gebied van hartrevalidatie, oncologische revalidatie en artrose dat sommige revalidatietrajecten completer maakt.

Sinds kort ben ik de opleiding voor Voetentrainer gestart.  Deze opleiding richt zich op mensen met een hallux valgus, fasciitis plantaris, doorgezakte voeten, of klachten aan knie/rug/heup, die met gerichte voetentraining bijvoorbeeld weer het lopen kunnen oppakken en uitbreiden. Want lopen of wandelen is een gezonde manier om in beweging te blijven! Ik werk samen met podologen voor de complete zorg door de ondersteuning met zooltjes en het verbeteren van de kracht en stabiliteit.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan bewegen. Ik loop 3x per week hard en ik doe regelmatig mee aan hardloopevenementen, óók als medische staf bij de Rotterdam Marathon, de mooiste marathon! Daarnaast wandel en skate ik graag in en om onze mooie duinen van Den Haag.

Aandachtsgebieden:

 • Gebroken heup/knie/enkel/voet;
 • Gebroken arm/schouder/pols;
 • Nieuwe knie/heup prothese;
 • COPD;
 • Artrose heup/knie/voet;
 • Voetklachten;
 • Hardloopblessures.

Jamie van Nievelt

Junior fysiotherapeut
BIG nr: 99047803304

Lees meer

Wat vind ik een mooie uitdaging in mijn vak?

Ik sta aan het begin van mijn carrière als fysiotherapeut en vind het fantastisch om te kunnen werken in een praktijk waar elke dag leren (van elkaar) de norm is.
Eén ding weet ik nu al zeker: goede zorg vraagt om samenwerken met elkaar rondom de patiënt. Ik streef ernaar dit elke dag te doen.

Wat beweegt mij om fysiotherapeut te zijn?

Ik ben van jongs af aan altijd gek geweest op sport en bewegen. Niet alleen om het zelf te doen, maar ook om andere mensen plezier in bewegen te laten krijgen. Ook als ze niet per sé sportief zijn, maar het wel belangrijk vinden om fit te blijven door voldoende en veilig te bewegen.
Vanuit die interesse koos ik voor een opleiding Sport en Bewegen bij het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders). Na 3 jaar studeerde ik af als sport- en bewegingscoördinator, personal trainer en coach.
Ik merkte dat ik heel veel energie krijg als ik mensen kan ondersteunen bij het behalen van concrete gezondheidsdoelen, zodat zij weer kunnen doen wat zij het liefste doen! Maar daarvoor had ik meer medische kennis en vaardigheden nodig. En zo kwam ik uit bij de studie Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden.
Die studie bleek een schot in de roos te zijn voor mij. Zeker omdat ik al bagage in mijn leerkoffer van het CIOS had verzameld over samenwerken, oplossingsgericht zijn en reflecteren op eigen handelen. En ook hoe die te gebruiken om mijzelf continue te blijven verbeteren.
Inmiddels ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie en hoop ik binnenkort af te studeren. Ik krijg bij M&O Fysiotherapie de kans om mijn stage-ervaring uit te breiden met werkervaring als fysiotherapeut i.o.
Als ik afgestudeerd ben wil ik graag bij M&O Fysiotherapie blijven werken. Als dat kan, wil ik in lijn met de missie van M&O Fysiotherapie, passende zorg geven aan mijn patiënten. Daar bedoel ik mee: zorg die voor hen echt betekenisvol is en ertoe leidt dat ze weer kunnen doen wat ze belangrijk vinden. Soms zal ik dat zelf kunnen, maar vaker zal ik hiervoor nauw moeten samenwerken met collega’s in de praktijk en/of andere zorgprofessionals in de wijken waar M&O Fysiotherapie vestigingen heeft.
Graag wil ik in de toekomst een rol gaan spelen om die samenwerking tussen allerlei zorgprofessionals rondom de patiënt, te optimaliseren. Daarom zal ik in september 2023 starten met de Master Wijkgerichte Beweegzorg.

Jesse Zweedijk

Junior fysiotherapeut
BIG nr: 19932161804

Lees meer

“De variatie tussen jong, oud, sportblessures en ouderdomsklachten is wat het vak voor mij zo leuk maakt.”

Ik kom oorspronkelijk uit Goes, Zeeland dus. Daar heb ik de havo afgerond, vervolgens heb ik half jaar journalistiek gestudeerd in Tilburg. Na dit half jaar kwam ik erachter dat in mij geen journalist verscholen zat en dus meldde ik mij aan voor de opleiding tot fysiotherapeut op Fontys Eindhoven. Daar ben ik in november 2022 afgestudeerd, nadat ik in juni van dat jaar verhuisd ben naar Den Haag. Sinds januari 2023 ben ik op dinsdagen en donderdagen aan het werk bij MTC Ypenburg. De andere dagen van de week ben ik werkzaam bij een andere praktijk in Den Haag.

Ik ben een sportliefhebber, zowel het kijken als het doen ervan vind ik leuk. In het bijzonder word ik enthousiast van wielrennen, maar voetbal ook al sinds mijn zesde levensjaar. Verder heb ik interesse in (live)muziek en probeer ik af en toe wat bas- of elektrische gitaar te spelen.

Als fysiotherapeut werk ik graag met mensen met de meest uiteenlopende hulpvragen. De variatie tussen jong, oud, sportblessures en ouderdomsklachten is wat het vak voor mij zo leuk maakt. Tijdens mijn behandelingen probeer ik altijd de kijken naar de gehele mens. Wat doe je bijvoorbeeld in het dagelijks leven en hoe ga je om met je klacht? Ik vind het belangrijk om dit als fysiotherapeut mee te nemen.

Christine Bakker

Praktijkmanager

Lees meer

“Oog voor kwaliteit en dienstverlening staan bij mij hoog aangeschreven. Ik zie in iedere situatie de positieve kanten en zoek altijd naar de beste oplossing.”

Het allerleukste aan mijn werk bij M&O is voor mij de diversiteit aan taken achter de schermen van de praktijk. Van een efficiënt afsprakenbeheer, de juiste zorg op de juiste plek tot complexere taken zoals het afhandelen van declaraties, financiële zaken, in-en externe communicatie en HR taken.

Ook geeft mijn werk mij veel voldoening, omdat ik elke dag te maken heb met patiënten die onze zorg nodig hebben. Ik kan mijn competenties vanuit de hospitality wereld goed toepassen in mijn functie van praktijkmanager. Een goede match, toch?

Renée Hulst

Baliemedewerker en afsprakenbeheer

Lees meer

“Ik sta voor een professioneel en warm ontvangst en verbindt je aan de geschikte zorgverlener.”

Mijn naam is Renée Hulst en sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij M&O Fysiotherapie als praktijkassistente. Hiervoor heb ik, na afronding van de Hogere Hotelschool op Scheveningen, in diverse horecazaken en op een administratiekantoor gewerkt. Ook heb ik met mijn man een restaurant en wijnbar gehad, waar ik gastvrouw was en de administratie deed. Optimale gastvrijheid is waarvoor ik sta. Werken bij M&O Fysiotherapie is de ideale opvolging hiervan. Ik heb het erg naar mijn zin in deze praktijk met fijne collega’s en het contact met de patiënten.

Tot ziens in de praktijk!

Laetitia Dekker-Bakker

HR-Kwaliteitsmanager

Lees meer

Ik ben Laetitia Dekker-Bakker, 69 jaar, getrouwd, trotse moeder van 2 kinderen en omi van 3 kleinkinderen.
In 2018 heb ik na 40 jaar mijn fysiotherapiepraktijk verkocht. Maar ik ben nog volop actief als eigenaar van Laetitia Dekker Advies, bureau voor kwaliteitsmanagement in de 1e lijns gezondheidszorg.
Binnen mijn werk combineer ik kennis en ervaring als fysiotherapeut/praktijkhouder met kennis en ervaring als Master Strategisch Management/directeur van Laetitia Dekker Advies.
Ik leerde M&O Fysiotherapie in 2020 kennen bij een praktijkvisitatie.
Uit het beleidsplan bleek dat de praktijk ambities had om zo snel mogelijk te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen voor inschrijving in het onafhankelijke en erkende kwaliteitsregister genaamd ‘Stichting Keurmerk Fysiotherapie’.
Daarvoor hadden ze advies en ondersteuning nodig.
Zo ben ik sindsdien met veel plezier nauw betrokken geraakt bij de praktijk als Kwaliteitsmanager en HR- manager (personeelswelzijn). Want het personeel is het belangrijkste kapitaal van de praktijk!
De praktijk is geslaagd in zijn missie en is inmiddels een trotse ‘Keurmerk praktijk. Concreet betekent dit dat de praktijk aantoonbaar continue werkt aan het verbeteren van hun kwaliteit van handelen via het doorlopen van een kwaliteitscyclus. De kern is leren van eigen handelen (data), weten waar verbeterpunten liggen en die vervolgens systematisch aanpakken. Elke twee jaar worden Keurmerk praktijken gevisiteerd.

Kwaliteit van zorg continue verbeteren op alle niveaus, is altijd mijn passie geweest en vormt tot de dag van vandaag de leidraad voor de werkkeuzes die ik maak.
Het beroep van fysiotherapeut vind ik zo bijzonder omdat je echt samen met je patiënt toewerkt naar het behalen van het behandeldoel. Dat is een gezamenlijke prestatie waarbij ieder zijn rol en verantwoordelijkheid heeft: de fysiotherapeut als regisseur met zijn patiënt in de hoofdrol.

Mijn rol is nu veranderd van fysiotherapeut en regisseur van het behandelproces, naar HR-Kwaliteitsmanager en regisseur van kwaliteitsverbetering op alle niveaus binnen de praktijk. Zowel op organisatieniveau (de praktijk als onderneming), als op het niveau van het hele team (fysiotherapeuten en back office).
Eigenlijk ben ik continue bezig met het managen van veranderingen. Dat past prima bij me want ik houd van veranderen, innoveren en uitdagingen. Maar de grootste uitdaging is om mezelf uiteindelijk overbodig te maken door collega’s in de praktijk op te leiden om mijn taken over te kunnen nemen. Dat lukt steeds beter. Het afscheid zal me zwaar vallen.

Jan van Es

[functietitel]

Lees meer

Sinds 1988 ben ik zelfstandig ondernemer. In deze periode heb ik ons familie bedrijf geleid en het beheer van het vastgoed gedaan. In 2003 het bedrijf verkocht en ben ik verder gegaan met het vastgoed. In 2011 ben ik benaderd door M&O Fysiotherapie of ik hen kon helpen met de bedrijfsvoering en het begeleiden van de plannen in het uitbreiden van de praktijk. In de loop van de tijd heeft het begeleiden en beheren van de bedrijfspanden de overhand gekregen. De uitdaging is nu om de praktijk locaties up-to-date te houden en aan de normen en eisen van deze tijd te krijgen en daar ook te houden.