Nieuws

 • Haagse Vitaliteitsspelen 30 mei 2024

  De Haagse Vitaliteitsspelen zijn op donderdag 30 mei tijdens de Nationale Beweegweek. Het evenement wordt georganiseerd door de Gemeente Den Haag  in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds. De dag bestaat uit verschillende beweegactiviteiten, optredens, een informatiemarkt met gezondheidschecks en informatie stands van verschillende organisaties en een lunch met elkaar. Klik op de poster voor uitgebreide …

  Lees meer
 • Hemelvaartsdag en Pinksteren 2024

  Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag en op maandag 20 mei, tweede Pinksterdag, is de praktijk gesloten. Voor contact kunt u een email sturen naar info@mnofysio.nl. U kunt bellen naar de praktijk en een voicemailbericht inspreken. (070 368 89 57) U kunt via de website het afsprakenformulier invullen. Wij reageren de eerstvolgende dag.      

  Lees meer
 • Balanstraining bij enkelverstuiking

  Na een eerste verstuiking heeft een sporter een jaar lang een verhoogd risico op een volgende. Sportarts Kasper Janssen deed onderzoek naar het dragen van een enkelbrace en het doen van balanstraining.

  Lees meer
 • Artrose

  Verantwoord bewegen versterkt de spieren en pezen rondom uw gewricht, daarom heeft M&O Fysiotherapie een artrose beweegprogramma opgestart, hiermee helpen wij u in beweging te komen en te blijven.

  Lees meer
 • Wijziging in vergoeding fysiotherapie voor COPD

  Het Longfonds heeft zich, samen met de koepel van de fysiotherapeuten en oefentherapeuten, sterk gemaakt voor de aanpassing van de vergoeding van fysiotherapie.

  Lees meer