Leefstijl

Een gezonde levensstijl is dé uitdaging van deze tijd

De belangrijkste chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes, maken in westerse landen tot 75% van de totale gezondheidszorguitgaven uit.

70% tot zelfs 90% van deze aandoeningen kan vermeden worden als je er een gezonde levensstijl op nahoudt. Niet roken, gezond eten, veel bewegen. Voldoende bewegen, gezonde voeding en regelmatig ontspannen hebben een positieve invloed op je gezondheid.

M&O Fysiotherapie heeft voor jou een beweegprogramma samengesteld met als doel: het verminderen van de BMI, het verbeteren van de lichaamssamenstelling, het verbeteren van het energieniveau, het verbeteren van slaap en ontspanning en het verminderen van stress.

Op verwijzing van je huisarts wordt onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten/leefstijlcoach een persoonlijk plan opgesteld met de door jouw gestelde doelen. Je gaat meer bewegen en je bouwt meer spierkracht en uithoudingsvermogen op.

Je gaat ervaren wat bewegen inhoud en hoe het voelt om een bepaalde inspanning te leveren. Daarnaast krijg je advies over integreren bewegen in de structuur van het dagelijks leven.

Maak gelijk een afspraak

Je kunt ons bellen op het nummer: 070 - 368 89 57 (telefonisch bereikbaar van 08.00 – 16.00 uur). Je kunt ook het afsprakenformulier invullen. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug.