Fysio Fitness

De missie van M&O Fysiotherapie is om mensen met beweegklachten passende zorg te leveren, zodat ze (weer) kunnen doen en blijven doen wat ze belangrijk vinden.

We doen dit onder andere door al onze patiënten zo zelfredzaam mogelijk te maken als het gaat om het behouden van hun behandelresultaat en het voorkómen van nieuwe beweegklachten.

Daarnaast ondersteunen we onze patiënten bij het optimaliseren van hun vitaliteit. Want vitaliteit is een basisvoorwaarde voor een goede kwaliteit van leven.

Te leren om zo goed mogelijk voor hun eigen gezondheid en vitaliteit te kunnen zorgen. Heel belangrijk daarbij is dat willen wij de beste passende zorg aan onze patiënten geven. Fysiotherapie bij M&O is gericht op het zelfmanagement van onze patiënten waardoor duurdere zorg voorkomen kan worden.

Dit zgn. Stepped Care Model betekent dat wij samen met jou de optimale zorg te geven die aansluit op uw zorgbehoefte met als doel u sneller en beter te laten functioneren.

Hoe ziet jouw beweegtraject bij ons er uit?

Je bent in behandeling bij M&O Fysiotherapie. Samen met de fysiotherapeut bespreek je de mogelijkheden hoe te werken aan beter herstel. Wij maken met jou een stappenplan waarin  je als laatste stap gebruik kunt gebruik maken van FysioFitness: je traint onder begeleiding van een fysiotherapeut in kleine groepen aan de hand van een persoonlijk plan in de oefenzaal van de Mimosastraat 14 of de locatie aan de Oude Haagweg 577.

Voor meer informatie en kosten, bel dan met onze praktijk, 070 – 368 89 57.

Vind een sport die bij je past

In het tweede deel van het beweegprogramma focussen we ons ook op wat je gaat doen ná deze drie of nà de 6 maanden. Om ervoor te zorgen dat je goede beweegritme niet stilvalt gaan wij samen met onze partners op zoek naar een vorm van bewegen die bij je past.

Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Het afgesloten FysioFitness abonnement is voor eigen rekening en wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar. Het gaat hier namelijk niet om reguliere fysiotherapie, maar om een training die je helpt om uw behandelresultaat zelfstandig te leren behouden door middel van het verbeteren van uw conditie, kracht en lenigheid.

Je betaalt het gekozen abonnement voorafgaand de eerste Fysio Fitness afspraak en ontvangt hiervan een factuur.

Maak gelijk een afspraak

Je kunt ons bellen op het nummer: 070 - 368 89 57 (telefonisch bereikbaar van 08.00 – 16.00 uur). Je kunt ook het afsprakenformulier invullen. Wij bellen je dan binnen 24 uur terug.